Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Αναβολή εκλογών ΣΕΚ λόγω παραίτησης μέλους της ΕΕ!

Ενημερώνουμε τους/τις συναδέλφους μας και μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων ότι αναβάλλονται επ' αόριστον οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω παραίτησης μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός Προοπτική για την Κοινωνιολογία δηλώνει κατηγορηματικά ότι, αγνοεί πλήρως τους λόγους παραίτησης του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, για την οποία μάλιστα ενημερώθηκε από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπείται με δύο μέλη του στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο!

Ακολουθεί αυτούσια η σχετική ανακοίνωση:
"14/01/2019
Εκ μέρους της Εφορευτικής Επιτροπής
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από παραίτηση του μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, Γεωργαρά Ειρήνης,και σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού, που προβλέπει εκλογή 5μελούς Εφορευτικής Επιτροπής από την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση για την διενέργεια των εκλογών του ΣΕΚ, ακυρώνονται οι εκλογές στις 20 Ιανουαρίου 2019. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι υπογράφοντες, εκλεγμένα μέλη της Ε.Ε., παραμείναμε ως οφείλαμε και η πρόθεση μας ήταν η εύρυθμη διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών
Με εκτίμηση,
Καλφοπούλου Δήμητρα
Μητροφάνη Χρύσα
Νταφαλιά Αθανασία
Σωτηρόπουλος Δημήτριος".  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου