Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

03/02/2019: Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΕΚ.

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, 
σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση (22/01/2019) του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ο προγραμματισμός νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00, με σκοπό την ανάδειξη νέας εφορευτικής επιτροπής που αναλάβει τη διενέργεια των εκλογών για το νέο ΔΣ.

Η συνέλευση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Κ.Ε.Α.Τ., Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 210 και Σπάρτης, Καλλιθέα.

Πρόσβαση με ΜΜΜ: 
- Τρόλεϊ 1 και 5, λεωφορεία 040 και 911, στάση "Κ.Ε.Α.Τ.".
- ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, σταθμός "Καλλιθέα".

Η συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των μελών του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη.

Ακολουθεί η επίσημη σχετική ανακοίνωση:

"Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, ύστερα από πρόσκληση του αντιπροέδρου του Σ.Ε.Κ.  κου  Χατζηχαραλάμπους Ευστρατίου (16-1-2019) συνεδρίασε εκτάκτως το απερχόμενο Δ.Σ.  του συλλόγου την Τρίτη 22-1-2019 και ώρα 15:30 και λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω παραστατικά που κατατέθηκαν από εκπρόσωπο της Εφορευτικής Επιτροπής ως εξής:
- Το πρακτικό της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της 9ης Δεκεμβρίου 2018,
- την ανακοίνωση  για την δήλωση υποψηφιοτήτων που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του συλλόγου την 10η Δεκεμβρίου 2018,
- το σχέδιο Πρακτικού της Εφορευτικής Επιτροπής της 15ης Δεκεμβρίου 2018 που περιλάμβανε 18 συνημμένες υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ.  και 4 για την ελεγκτική επιτροπή,  
- την κατάθεση υποψηφιότητας του κου Κατσούλα Θεοδόση στις 31/12/2018 και την κατάθεση του  β΄ σχεδίου πρακτικού της Ε.Ε.  την 3/1/2019 που περιλάμβανε συνημμένη την υποψηφιότητά του,
- την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αναπτύχθηκε μεταξύ του κου Κατσούλα Θεοδόση και Εφορευτικής Επιτροπής,
- τις διαδοχικές παραιτήσεις των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής από τις 14-1-2019 έως και 16-1-2019.
και ειδικότερα τις παραιτήσεις της Εφορευτικής Επιτροπής, που σύμφωνα το Άρθρο 10, παρ. 2β του καταστατικού του συλλόγου «Η Εφορευτική Επιτροπή είναι υπεύθυνη για την διενέργεια αδιάβλητων εκλογών, (ελέγχει τον κατάλογο των εκλογέων, ανοίγει την κάλπη, διαπι­στώνει την απαρτία, επιβλέπει τη διαλογή των ψήφων, ελέγχει την εγκυρό­τητα των ψηφοδελτίων, τακτοποιεί γραπτές ενστάσεις), ανακοινώνει την έ­ναρξη και λήξη της ψηφοφορίας και τα αποτελέσματα, αποφαίνεται για ο­ποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Σε πε­ρίπτωση που απουσιάζει μέλος ης Εφορευτικής Επιτροπής στην αρχή ή στην διάρκεια της ψηφοφορίας αντικαθίσταται από το επόμενο αναπληρωματικό μέλος ή ορίζεται από τη Γ.Σ. αντικαταστάτης του». καθώς και την ανακοίνωση της Ε.Ε  για την αναβολή των εκλογών λόγω της μη τήρησης των καταστατικών προϋποθέσεων, το Δ.Σ.  αναγνωρίζει την υπάρχουσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και αποφασίζει:
Σύμφωνα με το Άρθρο 10 παρ. 3 του καταστατικού του συλλόγου και δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 9ης Δεκεμβρίου 2018 το μέρος που αφορά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, άρα και την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ., και σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 2β του καταστατικού που αναφέρεται στην σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης αλλά και το άρθρο 11 παρ, δ περί διαχείρισης έκτακτων και επειγουσών αναγκών από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.  του συλλόγου, αποφασίζουμε:
Την σύγκληση  έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εκλογικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Κ.Ε.Α.Τ., Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) και Σπάρτης, Καλλιθέα, με ημερήσια διάταξη την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα αναλάβει την διαδικασία της διενέργειας των εκλογών του Σ.Ε.Κ.
Η συμμετοχή σας είναι χρήσιμη, απαραίτητη και ενθαρρυντική ώστε να προσδοκούμε σε μια δυναμική, δημιουργική και καταλυτική παρουσία του Συλλόγου μας ενόψει όλων των θετικών αλλαγών και εξελίξεων που αφορούν τον κλάδο και την ειδικότητά μας και αναδεικνύουν την σπουδαιότητα της επιστήμης μας. Το ενδιαφέρον όλων μας εγγυάται την τήρηση των διαδικασιών για την άμεση εκλογή του νέου Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου