Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση εκπροσώπων συνδυασμών - σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων




Σήμερα, 20 Νοεμβρίου 2017 - και σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων στη συνεδρίαση της 10ης Νοεμβρίου - τα μέλη του Δ.Σ. Στρατής Χατζηχαραλάμπους (συνδυασμός «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο») και Θανάσης Θεοφιλόπουλος (συνδυασμός «Προοπτική για την Κοινωνιολογία») συναντήθηκαν με σκοπό την προετοιμασία Πρότασης Ψηφίσματος για τη σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. «Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων».

Η Πρόταση – αφού λάβει την τελική της μορφή κατά την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. (05/12) - θα κατατεθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία προγραμματίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου (θα γίνει σύντομα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και το χώρο διεξαγωγής).

Υπενθυμίζεται  ότι, οι αναλυτικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού «Προοπτική για την Κοινωνιολογία» για το συγκεκριμένο ζήτημα περιλαμβάνονται στην ειδική έκδοση «Σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων» (έρευνα - συγγραφή Θανάσης Θεοφιλόπουλος / επιμέλεια έκδοσης: Κώστας Καλογρίδης, Ανδριανή Αυγερινού). 

Την έκδοση μπορείτε να τη διαβάσατε ή να την κατεβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου