Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ολοκλήρωση της αποστολής της ομάδας εργασίας για τη σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων.

Σήμερα, 26 Μαρτίου 2018, η ομάδας εργασίας αντικείμενο της οποίας ήταν προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. «Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων», ολοκλήρωσε την αποστολή της.

Το Σχέδιο Άρθρου "Σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων" προωθήθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για την ημερομηνία και το χώρο διεξαγωγής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα την έγκριση, έγκριση κατόπιν τροποποιήσεων ή απόρριψη του άρθρου. 

Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις της ομάδας εργασίας - στις 12 και 26 Μαρτίου - στις οποίες συμμετείχαν:
Στρατής Χατζηχαραλάμπους, Αντιπρόεδρος του ΣΕΚ και μέλος του συνδυασμού «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» (12/03, 26/03)
Θανάσης Θεοφιλόπουλος, μέλος του Δ.Σ. και του συνδυασμού «Προοπτική για την Κοινωνιολογία» (12/03, 26/03)
και τα μέλη του Σ.Ε.Κ.
Εύα Φανίδου (12/03) 
Φιλήμονας Χατζημπούσιος (12/03, 26/03).

Τα μέλη του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "Προοπτική για την Κοινωνιολογία" - και θεωρούμε ότι εκφράζουμε και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.  - ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Σ.Ε.Κ. Εύα Φανίδου και Φιλήμονα Χατζημπούσιο, για την πολύτιμη βοήθεια τους και τα συγχαίρουμε για το ενδιαφέρον τους και την προσπάθεια τους.

Ελπίζουμε οι συνάδελφοί μας να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα, διότι μόνο μέσω της ενεργητικής συμμετοχής, του πνεύματος συνεργασίας και αλληλοσεβασμού, της σοβαρής και συστηματικής προσπάθειας, θα είναι θετικές οι προοπτικές για την Επιστήμη και το Επάγγελμα της Κοινωνιολογίας στη χώρα όπως και για τον Σύλλογό μας.

Η απόσυρση, η παθητικότητα, η μοιρολατρία, η στασιμότητα, δεν οδηγούν πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου